Uw reservering

Uw reservering

Meet & Assist Executive

Aankomst
Onze host(ess) zal u verwelkomen bij de deur van het vliegtuig of direct bij de gate van aankomst en begeleiden langs de paspoortcontrole (indien van toepassing) naar de bagage hal. Tot aan het moment dat u in contact staat met de persoon die u komt ophalen, of tot aan het klaarstaande vervoer.  

Vertrek
Onze host(ess) zal u ontmoeten buiten bij de vertrekhal (desgewenst elders) en u naar de check in begeleiden, om vervolgens via de snelle doorgang langs alle controle posten naar de vlucht gebracht te worden.  

Transfer
Onze host(ess) zal u verwelkomen bij de deur van het vliegtuig of direct bij de gate van aankomst en begeleiden langs de paspoortcontrole (indien van toepassing) naar de volgende vlucht.

De service vind plaats gedurende 2 uur. Als er voldoende tijd is zal de host(ess) u naar de lounge brengen en kort voor instaptijd weer ophalen om naar de gate te gaan.

€ 211,75

Aanvullende services

Transport

Prijs op aanvraag

Laat ons uw transport regelen van en/of naar Schiphol voor optimaal reiscomfort. U kunt reizen met andere reizigers, alleen of met uw eigen gezelschap.

Deze dienst kan niet direct worden afgerekend. U ontvangt van ons een voorstel op maat. Na het bevestigen van dit voorstel, is uw reservering definitief.

Baggage service

€ 100,-

  • Maximaal 10 koffers
  • Iedere extra koffer en/of afwijkende bagage € 10 per stuk
Totaal: 0,-
Totaal: € 211,75
Prijzen zijn inclusief BTW